FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Luca Agnelli

2014-12-04 18:38:11
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Olaszország talán egyik legsokoldalúbb DJ-je és producere, aki saját bevallása szerint önmagát nem tudná és nem is szereti stílusba kategorizálni. Mindig keresi az új lehetőségeket, mindig próbál kísérletezni, új dolgokat kreálni, hogy saját hangzását még egyedibbé, színesebbé tegye.


Elég komoly produceri háttérrel rendelkezik, hiszen olyan labeleken jelentek meg zenéi, mint a Desolat, Safari, Truesoul, Be As One, Catwash, MBF, Moan vagy éppen a nagy múltú Get Physical Records. Saját kiadója, az Etruria Beat napról napra nagyobb sikereket könyvelhet el és komoly presztízzsel bír a szakmában. Hazájában az összes komoly klubban és rendezvényen állandó fellépő, de az európai nagy klubokban is rendszeres vendégnek számít.

Kétségtelen, hogy a jelenlegi olasz underground szcéna egyik legmeghatározóbb figurája és egyik legjobban respektált alakja. Nevét úgy skandálják a taljánok, mint Caroláét vagy Capriatiét, egyszerűen ’A Legendának’ nevezik, mert az elmúlt 20 évben meghatározója volt a kinti szcénának.

Riccione világhírű klubja, a Cocorico vagy a legendás Gendalina nyári bulijain zászlókkal skandálják a nevét reggel 8-kor is full teltház előtt!

Érdemes csekkolni a videóit: www.lucaagnelli.com/project-type/videos/. A legnagyobb világsztárokat megszégyenítő rajongótábora, és ami fontosabb, óriási szettjei vannak!

Ebből ad majd ízelítőt, először Magyarországon, a kiskunhalasi DTD pultjában! Forza Italia, forza techno, forza Luca!

Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:
MAGYAR DJ MAGAZIN KFT © 2014 | Minden jog fenntartva! | Impresszum | Design by Boszka