FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Új djbadgirls.hu weboldal!

2014-12-03 14:08:24
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Az ország egyik legkorábbi és legsikeresebb klubestje a BADGIRLS weboldala új arculatot kapott! A trió mindig is híres volt kreatívjairól, most ezek mellett a webes megjelenésben is újítanak.

 

Így vallanak minderről:

„Ahogy a zene folyamatosan változik, és mindig megtaláljuk benne a ránk jellemző darabokat, úgy a vizualitásban is ugyanígy keresgélünk és folyamatosan változunk. Mivel Jani és Peti is grafikusként ügyködnek, így nap-mint nap ezen kattognak és mindig valami újjal rukkolnak elő! Ráadásul unalmas lenne ugyanazt a fagyit nyalni, szóval ebben is kifejezzük és aktualizáljuk magunkat!”

 

A www.djbadgirls.hu mellett a trió további projektjei is új arculatot, egységesebb képet kapnak.

 

„Mivel számtalan dologgal foglalkozunk egyszerre, úgy gondoltuk, hogy a professzionalitáshoz hozzá tartozik, hogy azt a minőséget amit közvetíteni szeretnénk tovább tudjuk adni, rendszereznünk kell a különböző projektjeinket, és re-brandingelni őket egy egységes koncepció mentén. Nem valami cégszerű, nagyvállalati, öltönyös braindstormingokra kell gondolni és mértanilag megtervezett száraz marketinges cuccokra, inkább a bennünk e téren rejlő kreativitásnak, ötleteinknek, vízióinknak szerettünk volna ilyen módon is teret adni. Azt gondoljuk a zene mellett ez is legalább olyan önkifejezés számunkra és része a globális e-zenei kultúráról alkotott felfogásunknak, amivel közvetítjük mondandónkat a nagyvilágnak…”

 

Így a www.djbadgirls.hu mellett a Magyar DJ Magazint weboldalát is frissítjük. A www.mdj.hu átalakul tartalmában is, ahol nem napi híreket kívánunk közölni, inkább a fajsúlyosabb, kibeszélős, boncolgatós, blogolós, véleményeket indukáló és ütköztető cikkekre koncentrálunk. Klubprojektünk a www.newdtd.hu, mellett fesztiválunk a www.ktncsongrad.hu is megújul a következő hetekben. Nyári klubunk a www.lagunabeach site-ja a szezonhoz közelítve, míg a www.djfestival.hu már korábban átesett egy arculatváltáson.

 

Egy új logó is feltűnt a projectek között az All I Want Music, mely a hamarosan induló kiadónk címkéje lesz. A www.alliwantrecords.hu oldalon a következő hónapokban reményeink szerint már be tudunk majd számolni első megjelenéseinkről is és útjára indul „legkisebb gyermekünk” is ebben a formában.

 

Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:
MAGYAR DJ MAGAZIN KFT © 2014 | Minden jog fenntartva! | Impresszum | Design by Boszka