FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Új téli különszám

2014-12-03 12:43:20
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Hello, szia!

 

Íme, itt a folytatás! A nagy testvér után a csecsemő lábra áll, és elkezdi felfedezni a nagyvilágot... Az első ingyenes és új formátumú különszámunk sikerén felbuzdulva íme egy újabb ajándék! A tavalyi nagy sikerű BALLANTINE’S DJ AWARDS kínálta apropón keresztül ismét csokorba gyűjtöttük a saját és partnereink bulikínálatát, tovább szélesítve azt a kört, amiből először merítettünk. Egy reklámújság alapjain egyre több szakmai pluszinfót is be tudunk csempészni kis „füzetkénkbe”, mellyel a Facebookozás mellett a hagyományos printmédiával is igyekszünk valamiféle kultúrát és minőséget közvetíteni.

 

A fent említett szavazás minden részletét, a különböző kategóriák jelöltjeivel együtt megtaláljátok a magazin hasábjain. Mellettük egy nagyon különleges figuráját mutatjuk be a szcénának címlapsztorinkban: a mindig mosolygós Lee-t. Club tour rovatunkban az új Cinema Hallt/Kasinót járjuk körül, valamint e helyszín és a kiskunhalasi DTD egy-egy fellépőjét is bemutatjuk.

 

Magazinunkhoz minden itt szereplő buliban és a Playersroom üzlethálózat kiemelt boltjaiban, illetve alternatív terjesztői pontjainkon is hozzájuthatsz.

 

Jó olvasást! Bővebb infók: www.mdj.hu

Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:
MAGYAR DJ MAGAZIN KFT © 2014 | Minden jog fenntartva! | Impresszum | Design by Boszka