FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

2014. Május 16.-17.

2014-05-16 10:27:58
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

 Az MDJ minden héten összegyűjti nektek a legnívósabb és zeneileg legizgalmasabb bulikat, hogy a hétköznapok színesebbek, a hétvégék pedig tartalmasak legyenek. 

 

House és még azon is túl, avagy stimulus az agynak, ritmus a lábnak! Niall Mannion, azaz Mano Le Tough az elmúlt öt évben magabiztos léptekkel érkezett a legnagyobbak közé. A Berlinben élő ír producer és dj az Innervisions és Buzzin Fly kiadók keserédes világával rokon, a Prins Thomas-féle Internasjonal, és az egyre mélyebb húrokat pengető Pemanent Vacation enyhén "folkos" és kimondottan atmoszférikus, vagy épp a Tensnake vezette Mirau szolidan diszkoid house-ára egyszerre rímelő hangzásával vett le nagyjából mindenkit a lábáról kortárs tánczenei berkekben. Bár az Innervisions-ön még nem debütált, de Dixon és az Ame-srácok kórusban hangoztatják múlhatatlan rajongásukat, a többi citált kiadó pedig - nyilván nem véletlenül - karrierjének eddigi állomásait is jelentik. Az legutóbbi mérföldkövek a Permanent Vacation gondozásában tavaly megjelent bemutatkozó albuma, a Changing Days, és saját, Maeve nevű műhelyének beindítása voltak. A palettát természetesen remixek is színesítik, mint az általa tuningolt Roisin Murphy, vagy Aloe Blacc szerzemények, vagy az övéből készült Chateau Flight, Dixon, vagy Tale Of Us félék. Utóbbi ráadásul nem kis részt vállalt az abszolút világhírnév elnyerésében, hiszen a Primative People-re készült átirat valóságos himnuszként funkcionál tavalyi megjelenése óta. A dj-ként szintén szuperlatívuszokkal illetett Mano a legmenőbb fesztiválok, klubok után végre Magyarországon is bemutatkozik a Dansmusiq és az A38 Hajó jóvoltából. Azt már csak csendben jegyezzük meg, hogy a fentebb felsorolt rengeteg név közül nem egy már ismerős lehet a Dansmusiq röpke egy éves múltjából, tehát, ha valahol, itt egészen biztosan jó kezekben lesz hősünk és minden bizonnyal kerek estéje lesz mindannyiunknak.

 

 

Szombaton a szegedi Sing Singbe az olasz Dandi&Ugo duó látogat, Sikztah és Robin kiséretében.

 

 

A Truesounds 10. születésnapi bulisorozatának következő állomása Kecskeméten lesz, a Badgirls csapat szervezésében.

 

 

A technokunst csapat a buliról:
"Amikor Ali Wells, azaz Perc három éve egy richter-skálán is mérhetőt zúzott a Hajóra, már éreztük: ez a srác nem sokáig marad kis név a színtéren eredeti hangvételű, ipari ihletésű, mégis komoly húzású zenéjével. És nem is sokáig maradt. Az elmúlt években Perc elképesztő népszerűségre tett szert a minőségi technót keresők körében, karrierjét és egyéni hangját pedig a maga határozott, tudatos, de nem tolakodó módján építve nélkülözhetetlenné tette magát minden valamirevaló line-upban, és legfőképpen mindezt idén év elejére belesűrítette egy olyan albumba, amely az év egyik legerősebb, legkarakteresebb anyagaként fog végezni sok fontos toplistán. Hogy milyen ez az anyag? Nagyon sötét, horrorfilmes, experimentális hangulatainak ellenére a tánctéren elképesztően jól táncolható techno – na ebből kapunk egy szettnyit mi is, Perc nem csekély DJ-tudásával körítve.

Az est másik hőse nem más, mint Alex Bau, akiről egyszer már le kellett mondanunk egy dunai árvíz miatt, most viszont nincs olyan természeti erő, ami megakadályozná, hogy hajnalban nekünk zenéljen. A hírhedten elkötelezett rajongótáború DJ azok közé az előadók közé tartozik, akik nem arra figyelnek, mit játszanak, hanem arra, hogy hogyan – márpedig Bau technikája, lelkesedése, dinamizmusa legendás. Mindegy, hogy minimál, aszimmetrikus, Chicago, Detroit, house vagy techno, Bau egyetlen óriási, megállíthatatlan, eklektikus rave-vé gyúrja.

Dork és Isu fogadnak és engednek majd haza titeket, a retinákat ismét a Kiégő Izzók kényeztetik majd, azt pedig, hogy egy nagyon emlékezetes szezon zárása, vagy egy még jobb szezon nyitása lesz ez a buli, majd döntsétek el ti! Várunk titeket"

 

 

A világ egyik legjobb trance, progresszív dj-e, az amerikai MARKUS SCHULZ a nyári többezer fős Rio-s szabadtéri, vagy az utánozhatatlan SCREAM hivatalos STUDIO parti után a magyar és környező országbeli rajongók hatalmas örömére visszatér hozzánk!  Markus Schulz, rajongóit dallamos produkcióival és fergeteges DJ szettjeivel kápráztatja el világszerte. Világméretű sikeréhez nagyban hozzájárult a Global DJ Broadcast című, nálunk is nagy népszerűségnek örvendő rádióműsora. Hetente több százezer rajongó hangol a Global DJ Broadcast-ra, hogy meghallgathassák Markus előremutató DJ szettjét. Idén kizárólag május 16-án pénteken érkezik hazánkban új SCREAM2 albumjának bemutató turnéjának keretén belül.

 

 

Végül de nem utolsó sorban a Cantaloop által szervezett Shabaam születésnapi bulit ajánljuk nektek.

Tetszett? olvasd el ezeket is: összes >

2014. Május 23.-24.

Az MDJ minden héten összegyűjti nektek a legnívósabb és zeneileg legizgalmasabb bulikat, hogy a hétköznapok színesebbek, a hétvégék pedig tartalmasak legyenek.

2014. Május 10.

Az MDJ minden héten összegyűjti nektek a legnívósabb és zeneileg legizgalmasabb bulikat, hogy a hétköznapok színesebbek, a hétvégék pedig tartalmasak legyenek.

2014. Május 2.-3.

Az MDJ minden héten összegyűjti nektek a legnívósabb és zeneileg legizgalmasabb bulikat, hogy a hétköznapok színesebbek, a hétvégék pedig tartalmasak legyenek.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: