FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Dobszerkó a szobádban

2014-05-07 06:42:12
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Megérkezett a Toontrack szoftverfejlesztő EZdrummer zászlóshajójának legújabb 2-es verziószámmal ellátott újdonsága.

 

 

Az eredeti EZdrummert még 2006-ban dobták piacra és pár év alatt a világ egyik legkelendőbb “dobszimulátor” pluginjévé vált. Azonban az EZdrummer 2-essel az eddig is magasra állított mércét, most még magasabbra helyezték. Ha egy szóban szeretnénk összefoglalni, hogy hány újdonságot rejt az új verzió, akkor így tehetnénk meg: “MINDET!”

 

Nézzétek meg a Toontrack hivatalos videóját:

 

…és a SweetwaterSound által készített termékbemutatót:

 

Az EZdrummer sikere amellett, hogy páratlanul szép hangzása van a dobszerkó pluginek között, könnyű kezelhetőségében és felhasználóbarát, a kreatív munkát elősegítő kialakításában rejlik. Az új szoftver az ötlet kialakulásától, egészen a zene megvalósításáig a segítségedre lehet. Összerakhatod saját a dobfelszerelésed, variálhatod a különböző hangszerek hangját és tónusát, valamint a dobszekció keverését is a szoftver segítségével végezheted el.

 

Az új funkciók röviden:

-       számos új, a dalszerzést segítő eszköz

-       részletesebb, átdolgozott keresési funkció

-       teljesen új, még áttekinthetőbb felhasználói felület

-       számos új hang

-       számos új lehetőség, a hangok átalakítására

-       teljesen új audió motor

 

Az EZdrummer 2-t a gyártó nem fejlesztésnek vagy az első  verzió kipofozásának, hanem egy teljesen új szoftvernek szánja. Azonban az EZdrummer tulajdonosoknak lehetőségük van a 2-es verziót Upgrade formájában beszerezni.

 

Bővebb információkért látogassatok el a Toontrack honlapjára.

Tetszett? olvasd el ezeket is: összes >

Nem elég hangos!

E heti technika cikkünkben a zenei dinamika és a hangerő kényes kapcsolatáról, valamint az egyre élesedő hangerőháborúról lesz szó.

KORG, Zoom és The O-Bow

Ezen a héten egy KORG szinti applikációt, az új Zoom hordozható rekordert, valamint egy olyan eszközt mutatunk be, mely a hegedűk hangját hívatott reprodukálni.

Musikmesse 2014

Igaz két hónapja volt az idei Musikmesse, mégis érdekes lehet pár fejlesztés azoknak, akik lemaradtak az akkori hírekről. Akai, Dualo, Nektar, Allen&Heath, Arturia a fedélzeten.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: