FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

FL Studio OSX-re

2014-04-29 09:43:08
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Elérkezett a pillanat melyre sokan vártak, és végre valahára az Image-Line piacra dobta az FL Studio OSX-re fejlesztett Beta verzióját.

 

A globális produceri szcéna lassacskán beletörődött, hogy a belga Image-Line-nak nem akaródzik a Fruity Loops utódjából elkészíteni egy OSX-es változatot, a MAC felhasználóknak. Azonban most végre megtört a jég, és pár napja megjelent az FL Studio Mac Public Beta verzió, melyet egyelőre ingyenesen lehet letölteni az Image-Line honlapjáról. Nézzétek meg az első két hivatalos videót:

 

 

 

INNEN tudjátok letölteni a Beta verziót, azonban a gyártó arra hívja fel a figyelmet, hogy ez még csak egy fejlesztés alatt álló próba verzió, melyet a felhasználói visszajelzése alapján fejlesztenek tovább. Szimpatikus hozzáállás, a BitWig-nél már bevált. Kitikáitokat, észrevételeiteket, problémáitokat és javaslataitokat az alábbi FL Studio Beta Forum linken tudjátok megosztani a fejlesztőkkel és a nagyközönséggel.

 

Hamarosan teljes bemutatót olvashattok itt az MDJ.HU technikai rovatában.

 

Tetszett? olvasd el ezeket is: összes >

Nem elég hangos!

E heti technika cikkünkben a zenei dinamika és a hangerő kényes kapcsolatáról, valamint az egyre élesedő hangerőháborúról lesz szó.

KORG, Zoom és The O-Bow

Ezen a héten egy KORG szinti applikációt, az új Zoom hordozható rekordert, valamint egy olyan eszközt mutatunk be, mely a hegedűk hangját hívatott reprodukálni.

Musikmesse 2014

Igaz két hónapja volt az idei Musikmesse, mégis érdekes lehet pár fejlesztés azoknak, akik lemaradtak az akkori hírekről. Akai, Dualo, Nektar, Allen&Heath, Arturia a fedélzeten.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: