FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Heti top5 by REELOW

2014-04-26 08:29:47
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Marco Carola jelenlegi nagy kedvence, a szombathelyi származású dj/producer Reelow top 5 chartját ajánljuk a héten nektek! Renátót többek közt nyáron az ibizai Privilege-ben is hallhatjuk majd és több komoly nemzetközi fellépés elé is néz az elkövetkezendő időszakban!


1.Mobius Strum - Bowling For You (original mix) [Phantom Deck Records]

Costa Rica-i producer duó, Mobius Strum. Ez a zenéjük teljes egészében a kedvencem most. Minden egyes mozdulatával egyetértek. Egyszerű, nagyszerű, és rettenetesen jól működik a klubokban.

 

 

2.Dhaze - Blossom (Original Mix) [Deep Tech Records]

 

Dhaze srác egy nagyon érdekes story. Afghanistáni, szóval el tudjátok képzelni mennyire nehéz dolga van az ürgének. Mégis minden zenéje sziven talál. Iszonyat pontos groove ok, okos felépítés, sexy voxok. Nekem nem kell több. A jövőben egyre többet fogunk hallani róla, igéremJ

 

 

3.Luca Morris - Los Pollos Hermanos Ep [Polar Noise]

 

Luca uraság folyamatosan hozza a jobbnál jobb, sexy, döngetös tech house zenéket. Tökéletesen visszaadja, mi az az örület amit én is elképzelek egy buli főidejében. Legutóbb hatalmasat robbant a Pacha-ban, Ibizan. Vele kezdtem  Most is kiráz a hideg, ha vissza gondolok.

 


4.Medu - Actinindia Chinensis (Original Mix) [Sake & Vinyl Only]

 

Medu minden munkályát támogatom, hiszen napi kapcsolatban vagyunk. Hihetetlen, de mindig kitalál valami óriásit. Lenyűgözö, tényleg. Már el képzeltem ezt a zenét egy fesztiválon, reggel....nagy törés lenne...avagy lesz? J

 

 

5. Massimo Cassini, Heido - Evil Corner (Original Mix) [Eat and Beat Lab]

 

Ha Medu-t támogatom, Masssimo urat mégjobban. Barátom, és egy zseni a fiú. Nem a kedvenc zeném tőle, még is meglepett, mivel sosem készített meg csak hasonlot sem. Ettől zseni a zseni nekem. Minden stilusban megtalálja magát. Probáljatok ki nagy hangeronJ

 

 

Linkek:

https://www.facebook.com/reelowartistpage

http://www.soundcloud.com/reelow

Tetszett? olvasd el ezeket is: összes >

Kedvenceitek kedvencei V.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Nick Warren, Above & Beyond, Milk & Sugar, Booka Shade és Don Diablo.

Kedvenceitek kedvencei IV.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Seth Troxler, Dyro, Pig&Dan, Carl Cox és Boys Noize.

Heti top5 by STRICTED SOUL

Az e-heti top5-öt az a Stricted Soul állította össze, aki zenéje többek között a világhírű Hed Kandi egyik válogatásán landolt.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: