FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

SZOMBAT ZENE

Heti top5 techno by Shabaam

2014-04-12 08:46:24
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

1. Alberto Pascual – Doer [CLR Records]

A nagy multú techno kiadó egy újabb remek artistot üdvözölhet a soraiban! Nevezetesen a madridi dj/producer Alberto Pascual-t. Az ő neve ismerősen csenghet már Drumcode LTD és Plus 8 kiadványokról! Azt gondolom, hogy a 76-os „modeler ep”-ről még sokat fogunk hallani az elkövetkezendő időszakban. Elég masszív kis ep-t sikerült összehoznia a fiatalembernek, amiről nehéz is volt választani egy zenét, de a Doer-t mindenképp kiemelném! Az utóbbi időszak egyik legjobb release-e a CLR-től!

 

2. Cleric – Pattern One (Len Faki mix) [Figure]

A manchesteri származású Cleric „Pattern ep” –je március végén landolt a virtuális lemezboltok polcain! A kiadóhoz méltó hangzás és minőség abszolút megtalálható és érezhető ezen a release-en is. Számomra abszolút a „Pattern One” Len Faki remix a favorit. Nem egy túl bonyolított darabról van szó, de mégis pont ezért jó, mert az a kevés dolog is ami a zenében hallható nagyon el van találva! Egyszerű, de nagyszerű! Nagy kedvenc lesz!

 

 

3. Chris Colburn – Organ Play [H-Productions]

Mind az előadót, mind a kiadót nagyon favorizálom! Ugye aki kicsit is képben van az tudja, hogy a kiadó a svéd Cari Lekebusch tulajdona! Többek közt az ő kiadványaival és olyan artistokkal találkozhattunk az elmúlt években, mint Tony Rohr, Ambivalent, The Advent, Joel Mull és még sorolhatnánk a neveket. A legújabb 82-es kiadványt az a Chris Colburn követte el akivel már találkozhattunk Driving Forces vagy 8 Sided Dice kiadványokon. Az “Organ Play” igazi sunyi kis techno darab, csak halad és halad előre a zene, folyamatosan ott motoszkál a zenében az az alattomos dallam, amitől igazán jó a zene!

 

 

4. Slam – Remain [Paragraph]

Egy régi nagy artist visszatérése a Paragraph labelhez! Slam-éket senkinek nem kell bemutatni sztem. Gondoljunk csak a Soma, Drumcode, Octopus vagy éppen a Planet E Communications megjelenéseikre! Az is köztudott, hogy  srácoké a Soma Records. A legújabb Paragraph megjelenés tehát igazi csemege, hiszen az ő nevük azért garancia a minőségi techno-ra! Nem is kellett csalódnunk, nekem személy szerint a „Remain” tetszik a legjobban! Sztem a tavasz, de a kora eleji nyár egyik legnagyobb techno hímnusza lehet!

 

 

5. Akos Veecs – Wolverine [DSR Digital]

Ismét egy újabb remek magyar munka, ezúttal az erősebb hangzás kedvelőinek! Vécs Ákos „Wolverine” című szerzeménye a David Temessi által igazgatott DSR Digital-on jelent meg! Nos azt tudni kell, hogy azért itt nem romantikus dallamok kerülnek ki, hanem olyan előadók művei, mint Drumcomplex, Jon Gurd, Redhead vagy éppen Sin Sin. Az illusztris névsort olvasva igazán büszkék lehetünk Ákosra, már csak azért is, mert remek darabot hozott össze! Igazi főidős döngölés a javából, nekünk az original az abszolút favorit! Várjuk a folytatást!

Tetszett? olvasd el ezeket is: összes >

Kedvenceitek kedvencei V.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Nick Warren, Above & Beyond, Milk & Sugar, Booka Shade és Don Diablo.

Kedvenceitek kedvencei IV.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Seth Troxler, Dyro, Pig&Dan, Carl Cox és Boys Noize.

Heti top5 by STRICTED SOUL

Az e-heti top5-öt az a Stricted Soul állította össze, aki zenéje többek között a világhírű Hed Kandi egyik válogatásán landolt.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: