FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Heti top5 by STRICTED SOUL

2014-05-25 11:34:18
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Az e-heti top5-öt az a Stricted Soul állította össze, aki zenéje többek között a világhírű Hed Kandi egyik válogatásán landolt.

 

 

1 .Fool Moon - It can't be over (Steven Whirpool Bootleg)

Imádom ezt a remixet több okból is. Tudom nem éppen a legmélyebb underground képviselet, de pont azt szeretem benne, hogy ezzel a átdolgozással be lehet mutatni ezt a stílust a laikusoknak. Tökéletes példa arra, hogy ami mainstream abból is lehet igényes remixet készíteni.

 

2. Eliza Koles – Miss You (URH Remix) (Muzicasa)

A magyar énekeshölgy már több house projectben is dolgozott. Ez a track a hölgy debütáló kislemezén jelent meg, amit a Muzicasa adott ki tavaly. Warm Up szetteim egyik legkedvesebb darabja. Kellemes és lüktető sound.

 

 

3. Mike Newman,Stricted Soul & Muzikfabrik feat. SilverT & Latte – Sweetest Morning Touch (LIP)

Amikor a srácokkal leültünk ezt a dalt elkészíteni, az igazi örömzenélés volt. Grant Nelson személyesen írt nekünk levelet, amiben tetszését nyilvánította ki. A remixek között pedig D.O.N.S. is megtalálható.

 

 

4. Antoine Cortez & Stricted Soul – Budapest Sunset (Mjuzieekal Education)

Tavaly nyárra készítettük el ezt a dalt Antoine Cortez barátommal. Nagyon kellemes house muzsika. A Hed Kandi is liszenszelte a decemberben megjelent fitt & fabolous albumára, valamint a traxsource house chart 10. helyéig jutott.

 5. INXS - Kiss (Tom Hunter Remix)

Ez a dal ismét egy magyar siker lett. Hetekig top3 volt a traxsource nu disco chartban, ráadásul az egyik kedvenc producerem Monte is beválogatta akkor, az ép aktuális top 10 kedvencei közé.

Tetszett? olvasd el ezeket is: összes >

Kedvenceitek kedvencei V.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Nick Warren, Above & Beyond, Milk & Sugar, Booka Shade és Don Diablo.

Kedvenceitek kedvencei IV.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Seth Troxler, Dyro, Pig&Dan, Carl Cox és Boys Noize.

Heti top5 by VIDOVEN

Ezen a héten a trance-é a főszerep, a hazai Vidoven prezentálásában.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: