FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Heti top5 by Tolo

2014-05-10 20:12:18
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Heti top5 by Tolo

1. Matthias Meyer - November Rain [Watergate]

 

Fél évig éltem Berlinben, ami erős nyomot hagyott bennem. A Watergate szomszédságában laktam, rengetegszer lent voltam, így nagyon közel állnak hozzám a rezidenseik, akik közül jelenleg Matthiasban érzem a robbanás lehetőségét. Ez a zene a jövőhéten fog megjelenni a klub saját imprint-jén, többek közt egy Mario Basanov (aka Ten Walls) remix-szel.

 

2. Kornél Kovács - Szikra [Studio Barnhus]

 

Kornél egy magyar származású Stockholmban élő srác, aki a Studio Barnhus triumvirátus része (Petter, Kornél, Axel Boman). Januárban járt nálunk, akkor kaptunk tőle egy nagy adag promó zenét és ezt azóta sem tudjuk megunni.

 

3. Pawas - 2047 [Black Key]

 

Pár hónapja beléptem az aktív lemezgyűjtők táborába. Próbálok csak olyan dolgokat megvenni, amik nem jelennek meg digitális forgalomban. Ez pl egy vinyl only cucc. Nyár, vízpart, reggel/nappal/este/éjjel, életigenlés on.

 

4. Black L3G0 - Wave [Legendary 1979 Orchestra]

 

Ez a zene egy magyar srác - Gnork - keze munkáját dicséri, akiről a jövőben valószínűleg még többet fogunk hallani itthon is. Ha jól tudom azóta beszállt a projektbe Mr. Fiel is, akire szintén érdemes odafigyelni.

 

5. Marshall Jefferson vs. Noosa Heads - Mushrooms (Salt City Orchestra Remix) [Plastic City History]

 

A végére pedig egy klasszik ős-zene, ami újra előkerült. A héten egy Move D mixre sikerült lefutni 11 km-t. A tizedik kilométer után már elég pszichedelikus állapotba kerül az ember, főleg ha ilyen zenék szólnak a fülében...

 

 

 

Tetszett? olvasd el ezeket is: összes >

Kedvenceitek kedvencei V.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Nick Warren, Above & Beyond, Milk & Sugar, Booka Shade és Don Diablo.

Kedvenceitek kedvencei IV.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Seth Troxler, Dyro, Pig&Dan, Carl Cox és Boys Noize.

Heti top5 by STRICTED SOUL

Az e-heti top5-öt az a Stricted Soul állította össze, aki zenéje többek között a világhírű Hed Kandi egyik válogatásán landolt.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: