FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Heti top5 by VIDOVEN

2014-05-17 07:37:54
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Heti top5 by VIDOVEN

 

Gabriel & Dresden - Rise Up /Organized Nature/[Armada]
A SanFrancisco-i Producer/Dj páros munkássága nem cseng újdonságként a Trance/Progressive hangzásokat kedvelő arcok számára. Az évek során sok sok remek, vagy kevésbé remek munkát kínáltak a hallgatóság részére. Én már egy ideje nem szereztem be tőlük semmi érdemlegeset, de ez a track betalált ismét. Olyan igazi G&D progos, elektronikus kalandozás.
 
Protoculture - Music Is More Than Mathematics[Armada]
A dél afrikai úriember pályáját reklámfilm és egyéb kisfilmek készítésével kezdte, majd az évek során napjaink egyik legkiemelkedőbb Trance/Progressive producerévé avanzsálta magát. Ez a dal a május elején megjelent új szerzői albumának címadó szerzeménye. Hol máshol jelenhetett volna meg mint a jó öreg Armada égisze alatt. Kellemes, matekos, trancy móka lett.
 
London Grammar - Hey Now/Arty Remix/ [Metal&Dust Recordings]
Az original tracket egy Angol Trip-hop trió követte el. Elsőre távolinak tűnik a saját stílusomtól, de Arty átiratának köszönhetően igen csak közel került hozzám, konkrétan első hallásra beleszerettem. Sokat játszott darab lesz/lett.
 
Meridian - All In[Infrasonic Recordings]
A Meridian név mögött nem más, mint egy remek hazai Trance producer rejtőzik, polgári nevén Szathmáry Gergely. Örömmel tölt el, hogy dolgozhattunk már egy közös dalon is a közelmúltban. Az angol Infrasonic Recordings oszlopos tagja, de megjelennek még munkái a Holland Armada Records-nál, a Rebrand Records-nál és még sorolhatnám. A track hivatalosan még csak a jövő hónap közepén lát napvilágot. Amiért bejön a dal, az az igazi hamisíttlan Meridian féle hangzás, az ütős szekció egyedi hangzása, kellemes melódiával felépítve. Eredeti Trance a javából. Nálam a bassline vitt mindent elsőre ebben a produkcióban. Érdemes odafigyelni a kollegára.
 
David Gravell - Melbourne[Armada Records]
A fiatal holland producer/dj napjaink egyik  feltörekvő ifjú titánjai közé tartozik, az adott hangzáson belül. Egy ideje szinte minden megjelenését megveszem. Jellemzői, hogy igen feszes ütemeket diktál, trance, house, tech elemeket vegyít egy track-en belül, megtörve a zene szabályos szerkezeti képletét. Magyarán akkor tesz 1-2 csavart az adott zenébe amikor pont nem számít rá a hallgató. Igazi főidős darabról van szó.
 
 
Vidoven links:

Tetszett? olvasd el ezeket is: összes >

Kedvenceitek kedvencei V.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Nick Warren, Above & Beyond, Milk & Sugar, Booka Shade és Don Diablo.

Kedvenceitek kedvencei IV.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Seth Troxler, Dyro, Pig&Dan, Carl Cox és Boys Noize.

Heti top5 by STRICTED SOUL

Az e-heti top5-öt az a Stricted Soul állította össze, aki zenéje többek között a világhírű Hed Kandi egyik válogatásán landolt.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: