FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

SZOMBAT ZENE

Heti top5 by Shabaam

2014-03-15 09:13:12
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

1. Jesse Rose – Alone (Matthias Tanzmann mix) [Saved Reords]

A Play it Down Records legújabb megjelnése Jesse Rose nevéhez köthető! A „The Whole Twelve Remixes” az eredti album átirata, 12 producer jóvoltából! Számomra a legjobban a Moon Harbour-os Tanmann féle átirat sikerült! Persze mondhatni, hogy elfogult is vagyok a „Táncoló Mátyás”al kapcsolatban, de tényleg nagyon jó kis remixet sikrült kotyvasztania a stúdiójában! Biztos vagyok benne, hogy sokat halljuk még itthon és kinti szettekben egyaránt!

Soundcloud: https://soundcloud.com/jesseroseofficial/jesse-rose-the-whole-remixed

 

2. Snilloc – 800 EP [8bit]

Egy újabb remek magyar megjelenés ezúttal a Nick Curly által alapított 8bit records gondozásában. A 3 számos ep-ről nehéz 1et is kiemelni, mert mindegyik rendkívül igényes és abszolút játszható darab. Mégis hozzánk talán a „Najah” című track áll a legközelebb. Kellemes kis építkezős téma, semmi durvulás csak finom lépegetés előre! Buli elején, vagy egy nyári délutánon a part mellett simán el tudnánk hallgatni ezt a számot akár többször is! Remek EP!

Soundcloud: https://soundcloud.com/djsnilloc/sets/snilloc-800-ep-8bit

 

3. Polarize – Time For Rucades Ep [All Inn Records]

Nem mehetünk el szó nélkül Polarize debütáló ep-je a “Time For Rucades” mellett sem, amely hivatalosan marc 12.-én jelent meg az All Inn Records gondozásában! Norbi szavaival élve: “ Eljött az idő!” A label boss Norbika, a kiadó managelésén túl most saját produceri munkáját mutatja be a nagyérdeműnek. A két számos ep hűen tükrözi a jelenlegi all inn hangzást és iránymutatást! Izgatottan várjuk a folytatást!

Soundcloud: https://soundcloud.com/allinnrecords/sets/polarize-time-for-rucades-ep

 

4. Gel Abril – Prologue [Be As One]

Gel Abril remek visszatérése a Be As One-hoz! Sok midnent nem fűznék a megjelenéshez! Mindkét darab abszolút játszható! Csarnok bulik és techno rendezvényeken abszolút warm up gyanús muzsikák, de természetesen bármely másik house rendezvényen egy jól eltalált szetben óriásit robbanthatnak!

Soundcloud: https://soundcloud.com/gelabril/prologue-sample

 

5. Tom Ruijg – Mr. Outside Self [Soweso Records]

A Holland label Soweso legújabb 17-es kiadványát Tom Ruijg készítette el. A 4 számos ep-ről a Session1.2 és a Mr. Outside Self az igazán befutó. Utóbbi áll talán a legközelebb hozzám! Az alja a zenének azért lépeget rendesen, de maga a téma inkább nyugalmat áraszt! Kellemes tech house, nem a tucat fajtából szerencsére! A buli elején, végén vagy akár egy open air partin délután a part mellett kellemes perceket okozhat!

Soundcloud: https://soundcloud.com/soweso-music/sets/sws017-tom-ruijg

Tetszett? olvasd el ezeket is: összes >

Kedvenceitek kedvencei V.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Nick Warren, Above & Beyond, Milk & Sugar, Booka Shade és Don Diablo.

Kedvenceitek kedvencei IV.

Ezen a héten kedvenceitek Beatport top10-es listáiból válogattunk nektek. A mai eresztésben Seth Troxler, Dyro, Pig&Dan, Carl Cox és Boys Noize.

Heti top5 by STRICTED SOUL

Az e-heti top5-öt az a Stricted Soul állította össze, aki zenéje többek között a világhírű Hed Kandi egyik válogatásán landolt.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: