FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Max Demand képviseli Magyarországot az ibizai DJ világversenyen

Burn Residency győztes: Max Demand!

2014-04-22 13:43:28
Magyar Dj
MDJ EXKLUZÍV
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Baksa Zsolt, művésznevén Max Demand, nyerte a burn Residency DJ tehetségkutató verseny magyarországi döntőjét április 19-én Budapesten. A zsűri döntése értelmében ő utazik Ibizára, hogy megmérettesse magát a programban résztvevő országok versenyzőivel és harcba szálljon a fődíjért. A legendás party szigeten egy kéthetes táborban vesz majd rész, ahol olyan világsztárok kezei alá kerül,mint Pete Tong és Carl Cox. A nemzetközi mezőny három legjobban szereplő versenyzője egy-egy rezidensi pozíciót kap Ibiza legnevesebb klubjaiban, a legkiemelkedőbb versenyző pedig egy 100.000 euró értékű DJ szerződéssel is gazdagodik.

A burn márka

A burn energiaital a világ 80 országában kapható, Magyarországon 2007-ben debütált. A fekete dobozon izzó lángnyelvek nemcsak egyértelműen megkülönböztetik a Coca-Cola vállalat energiaitalát, hanem sugállják a márka filozófiáját is. A burn azt a tüzet szimbolizálja, amely inspirálja és kreativitásra serkenti fogyasztóit. Hazánkban jelenleg négyféle ízben kapható. A burn Original mellett a burn Blue Refresh, a 21% gyümölcs tartalmú burn Juiced és a burn Berry ízek érhetőek el a polcokon.

Tetszett? olvasd el ezeket is: Magyar Dj összes >

17 év után újra Liquid Limbs nagylemez

Az 1992-ben alakult hazai techno-house úttörő formáció a Liquid Limbs új albummal jelentkezett "Teknikum777" címmel, mely májusban látott napvilágot.

Hallgassátok Hot X idei Hyperes mixét

HOT X idei HYPERSPACE-en rögzített DJ szettje, már elérhető a soundcloud csatornáján !

Magyar sikerek Dél-Amerikában is

Bequest (Meggyesi Norbert) legutóbbi szép sikereket elérő ’Scraper’ EP-je után április végén érkezett meg új kislemeze, a ’Dirty Floor’!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: