FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Bónusz Fesztivál első nevek!

2014-05-28 06:47:33
Party
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

A nyári fesztiválszezont követő első monumentális elektronikus zenei esemény line upjának első visszaigazolt neveit a minap hozták nyilvánosságra.


Biztosan ott lesz a 2014-es BÓNUSZON Dubfire, aki első alkalommal jelentkezik Magyarországon live act produkcióval! A Berlinben tevékenykedő Dj, producer és kiadótulajdonos Len Faki is az idei line up-ot erősíti. Valamint déli szomszédaink büszkesége, a kritikusakat tavaly szerzői albummal (Sailing's of the grid) lenyűgöző Petar Dundov és a Drumcode üdvöskéje Nicole Moudaber is tiszteletét teszi a fesztiválon.
A Deadcode online jegyrendelő rendszerében, most rendkívül kedvezményes áron, akár 6990 HUF-ért is hozzájuthattok, Budapest legnagyobb elektronikus zenei rendezvényének belépőihez!

JEGYVÉTEL
BÓNUSZ WEB
BÓNUSZ FACEBOOK

Tetszett? olvasd el ezeket is: Party összes >

Bónusz Fesztivál!

Közeleg az év legnagyobb hazai ’indoor’ fesztiválja! A Bónusz Feszt programfüzetét letölthetitek, lapozgathatjátok és minden részletet megnézhettek benne! www.bonuszfesztival.hu/2014/programfuzet

B My Lake 0. nap - Danny Tenaglia

Igen a hír igaz, minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa egész estés szettel készül a B.my.Lake Fesztivál nulladik napjára!

Global Undergorund terápia Budapesten

Globalizáció. Dave Seaman esetében valóban megállja a helyet a mondás: nem lesz szükséges bő lére ereszteni a dolgok mikéntjét.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: