FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Global Undergorund terápia Budapesten

2014-06-06 06:26:11
Party
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Globalizáció. Dave Seaman esetében valóban megállja a helyet a mondás: nem lesz szükséges bő lére ereszteni a dolgok mikéntjét.

 

Mint a cím is jelzi, a magyar közönség, a Global Underground, és a sokatok által „sámánnak” becézett mozgó zenei kalendárium Budapest csodálatos ege alatt újra eggyé válik. Ha nem is teljesen. Nem pont úgy ugyanis, nem pont ott, és nem pontosan azokkal a fellépőkkel, de tényszerűen, vitathatatlanul: új sorozat a Global Underground alkotóitól! – Budapesten.

Örömünnep lesz a szombati est sokunknak, hiszen Dave Seaman a mai napig a nemzetközi elektronikus zenei szcéna meghatározó alakja, aki ikonikus szereplőként legkevésbé sem teheti meg, hogy kicsit is elveszítse kiváló kontaktusát a közönségével. Ők (Ti), akármelyik országba is látogatnak, pontosan ugyanazt a minőséget várják el Tőle, mint mondjuk a 2000-es években. Így hát, ahogyan a mesékben is, debütáló albumainak, produceri munkásságainak hangjai valóban terápiaként hathatnak elménkre. Valahogy ebben képtelenek vagyunk kételkedni, hiszen Dave (igaz sok kortársával egyetemben) nem, hogy a vízen maradt, de még ennyi évvel a háta mögött is tud újat, zseniálisat mutatni, boldogan, mosolyogva megadni Nektek, amiért jöttetek.

Sámáni szórakoztatás tehát, de mit sem érne az egész sztori hazai vetület nélkül, így Chriss Ronson és Ramin Sayyah simán felnő majd a feladathoz, amely ezen az estén rém egyszerű: lelkileg, és testileg fáradtan, zenei élményekkel átitatva zárhassuk (illetve nyithassuk) Budapest új e-zenei fejezetét, Budapest újfajta Globalizációját. Az est hangját pedig emeli a Void hangrendszer (BSZ Tompi)!

FACEBOOK EVENT

 

Tetszett? olvasd el ezeket is: Party összes >

Bónusz Fesztivál!

Közeleg az év legnagyobb hazai ’indoor’ fesztiválja! A Bónusz Feszt programfüzetét letölthetitek, lapozgathatjátok és minden részletet megnézhettek benne! www.bonuszfesztival.hu/2014/programfuzet

B My Lake 0. nap - Danny Tenaglia

Igen a hír igaz, minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa egész estés szettel készül a B.my.Lake Fesztivál nulladik napjára!

Sound Of Cream OPEN AIR!

Június 13-án érkezik a nyári szezon első Sound of Cream partyja - open air változatban. A Sound of Cream újra két olyan külföldi dj/producert lát vendégül, akik még nem jártak Magyarországon: Alexander Popov és Beat Service!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: