FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Elektronikus zenei menedzsment kurzus

2014-04-01 08:17:30
Magazin
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

A rendezvényszervezés és a partyélet kétségtelenül az egyik legvonzóbb szféra bárhol a világon: rengeteg új ismeretség, számos lehetőség, haverokká váló hírességek, fény, pompa és diszkógömbök. Mindezen külsőségek azonban nagyjából 1%-át teszik ki annak az egésznek, ami e szakmát jelenti, hiszen mint minden professzionális pályán, itt is a legmagasabb igényekhez mért profizmus az alapfeltétel. Ehhez pedig a minimum, hogy azok, akik e közegben kívánnak elhelyezkedni, elsajátítsák a maximális tudást és felkészültséget minden ide kapcsolódó szférában.

 

Mindezt pedig magától értetődően azoktól lehet leginkább elsajátítani, akik régóta mozognak és dolgoznak a szakmában, és hajlandóak átadni tudásukat. A Zeneipari Hivatal ennek szellemében döntött úgy, hogy a már sikeresen működő, különböző zenei témákkal foglalkozó képzései mellett április 23-án útjára indítja új kurzusát, amely azoknak kíván lehetőséget adni a szakma fortélyainak elsajátításával, akik a hazai elektronikus zenei világban szeretnének érvényesülni akár szervezőként, akár előadóként.

 

Az elképzelésekkel ellentétben ugyanis a rendezvényszervező szakma rengeteg türelmet, felkészültséget, empátiát, intuíciót, kapcsolatrendszert, annak ki- és felépítését, illetve működtetését is megkívánja. Mindezt az ElectriCity kurzus egy tízhetes, hiánypótló képzésben tanítja meg "diákoknak", kezdve a tudatos tervezés folyamatától a piacismereten, a konkurenciaelemzésen, az üzleti terv elkészítésén keresztül, a brandépítésen és a szponzoráción át a kreatív anyagok elkészítésének folyamatáig.

 

Ezeken a képzéseken pedig az elektronikus zenei szcéna olyan ismert és elismert szakembereitől sajátíthatják el a szakmai alapokat a hallgatók, mint Szilágyi Norbert, vagyis Sikztah, SanFranciscoBeat,Turza Tamás, az A38 Hajó promótere, valamint Beta, a Hairy csapatából, László Fanni, booker és Ágoston Dániel, a PartyNews főszerkesztője Brunda Mátyás az Akvárium ügyvezetője..

 

Az első platform április 7-én este 19 órától lesz a Kolorban egy kerekasztal beszélgetés formájában, ahol Lobenwein Norbert, aBalaton Sound, a Volt, a Sziget és a B My Lake egyik alapítójaprogramigazgatója; Sikztah, a The Etiket és a DumDum fesztivál főszervezője; Turza Tamás, az A38 promótere; illetve a Technokunstfelelőse, Beta, Czimmer Tamás, a Soundhead főszerkesztője, valamint az est moderátora és a kurzus vezetője, Urbán Andrea fognak beszélgetni.

 

 

Aki tehát komolyan érdeklődik a hazai party- és rendezvényszervezésvilága iránt, és annak alapjait relevánsan a szakma elitjétől szeretné megtanulni, annak mindenképp nagy lehetőség a Zeneipari Hivatal ElectriCity áprilisban induló kurzusa.

 

Bővebb információ és kurzusinformációk: http://www.zeneiparihivatal.hu/

Zeneipari hírek, iskolai események: www.facebook.com/zeneiparihivatal

 

Tetszett? olvasd el ezeket is: Magazin összes >

Kincses and Gabriel B - Libra (Feel Your Love)

Kincses és Gabriel B nyári sláger.

Megszűnt a QUART

Hivatalos BÚCSÚ közleménnyel mondott fel az Origo-hoz tartozó Quart zenei online magazin vezető gárdája.

Youtube-on az új Plastikman album

Richie Hawtin aka Plastikman legfrissebb albuma ingyenesen hallgatható youtube csatornáján. "Jófejség" lvl9999!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: