FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

MDJ NEWS

Íme Sasha családja!

2014-03-26 10:06:37
Külfüldi Dj
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

A szupersztár DJ-k sokszor foggal-körömmel védik a privát szférájukat a kiváncsiskodók elöl. Persze ezt nehéz megoldani, ha a feleséged is izgalmas téma - még ha nem is éppen szigorúan a zenei vonalon.

A The Turnbridge Wells magazin nem rég foglalkozott egy bizonyos Zoie Kingsbery Coe családanya vállakozásával. A dél-angliai háziasszonyoknak szóló weboldal bemutatja a Kids & Coe kezdeményezést. amely megvalósítja azt az álmot, hogy luxuskörülmények fogadják a gyermekes családokat is a nyaralóhelyeken. A cég weboldalán hirdetett apartmanok nem csak úgy néznek ki, mintha lakberendezési magazinokból rendezték volna be őket, hanem teljes mértékben gyerekbarátok is. Az interjúban Zoie mesél az ötletről és a megvalósításról.

Mielőtt kilőnéd a böngésző ablakok egy "ezek megbolondultak" felkiáltással, gyorsan hozzátesszük a fentiekhez, hogy Zoie bizony Alexander Coe kedves neje, akit a világ leginkább Sashaként ismer. A trükkös cikk csak annyiban tér ki a sztár DJ-re, hogy bizony az interjúalany férje sokat dologzik a hétvégeken. Nos, igen, ez bizony így van. A bulvárra fogékony olvasók csemegézzenek a családi fotókból és képzeljük el, hogy ebbe a harmónikus környezetbe tér haza Sasha egy kemény munkával töltött hétvége után. "Psszt, apa alszik!".Tetszett? olvasd el ezeket is: Külfüldi Dj összes >

Joris Voorn Új album Novemberben!

A holland e-zenei fenomén Joris Voorn 3. studio albumával rukkol elő még az idén! A november 17-re datált ’Nobody Knows’ címet viselő album megjelenést részleteiben is elemezgetjük majd… Egyenlőre álljon itt a tracklista és a nyers adatok:

Ibiza DJ Awards győztesek!

A nyertesek listájának leközlésén túl, mi néhány olyan dologra hívnánk fel a figyelmet, melyre valóban érdemes lesz fókuszálni és némi kritikát is megfogalmazunk…

Sam Paganini Új album!

Sam Paganini Új album! Satellite [Drumcode] Ahogy már nyáron megszellőztették, szeptember 15-én debütáló albumával jelentkezett a techno fenomén a legendás Drumcode label-en!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: