FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Magyar sikerek Dél-Amerikában is

2014-05-15 08:52:26
Magyar Dj
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Bequest legutóbbi szép sikereket elérő ’Scraper’ EP-je után április végén érkezett meg új kislemeze, a ’Dirty Floor’!

A székesfehérvári fiatalember legújabb kiadványa az argentin dj, producer, illusztrátor Nicholas Van Orton kiadójánál, az Entangled címkéje alatt került a virtuális polcokra. A latin művész három labelt irányít, melyek közül az Ape.Choons a reggae, dub, a Balkan Connection South America a progressive house, míg a szóban forgó Entangled a tech-house stílust hivatott képviselni. A két tételt (’Dirty Floor, Bright Room’) tartalmazó kiadvány igazi ínyencség lehet a stílus kedvelőinek, hiszen a szigorú, feszes groove-ok között különböző, természetben előforduló és mesterségesen keltett hangok is feltűnnek, melyek tovább emelik a track-ek egyedi hangzását.

„Az egyik zenében egy Balaton parti jósgép morog, majd több száz fán csivitelő seregély és egy pénztárgép is dalra fakad. De ha jól figyeltek, észrevehettek még néhány érdekességet!” – adott rövid ismertetőt Bequest az aktuális munkáiból.

 

Ezzel még nincs vége Bequest latin kalandjainak, hiszen nemrég szerződtette a szintén argentin Progrezo Records, ahol hamarosan a ’Substance’ EP-vel jelentkezik. A kiadó olyan nevek támogatását élvezi, mint  Richie Hawtin, Sasha, Tomcraft, John Digweed, Loco Dice, Timo Maas, Nick Warren vagy Hernan Cattaneo. Szerződtetett művészei között találjuk még a nagy öregnek számító Anthony Pappat, de köztük van Home Video, valamint honfitársaink Daniel Mehes és Lank is.

 

Linkek:

 

Tetszett? olvasd el ezeket is: Magyar Dj összes >

17 év után újra Liquid Limbs nagylemez

Az 1992-ben alakult hazai techno-house úttörő formáció a Liquid Limbs új albummal jelentkezett "Teknikum777" címmel, mely májusban látott napvilágot.

Hallgassátok Hot X idei Hyperes mixét

HOT X idei HYPERSPACE-en rögzített DJ szettje, már elérhető a soundcloud csatornáján !

"DJ Bootsie" Rokka Dal - Klippremier

Dj Bootsie 5 év után idén ősszel új lemezzel jelentkezik IN SOLEM VERTI címmel. Az album előfutára a ROKKA című szám, mely ingyenesen letölthető és a BP Creative Agency közreműködésével videóklip is készült hozzá.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: