FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

MDJ NEWS

Megjelent Max Cooper debütáló albuma!

2014-03-09 18:12:07
Party
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Talán a Human címen megjelenő albummal végre kitörhet a roppant alulértékelt művész kategóriából az észak-ír származású producer.

Már a hazai fesztiválszervezők is felfedezték maguknak a kategórizálhatatlan, érzelemdús elektronikát kínáló brit fiatalembert. A fantasztikus live szettjeiről megismert Max végre eljutott odáig, hogy egészestés, komplett szerzői albumot dobjon a piacra. A Human címet viselő anyag igyekszik távolmaradni a klubhangzásoktól, egy sokkal emelkedetebb környezetbe szánja a szerző is a zenéket.
Arról egyelőre nincs információnk, hogy hozzánk mikor érkezik bemutatni az új lemezt, de az biztos, hogy szerepel a Deadcode noteszében a neve.

 

Tetszett? olvasd el ezeket is: Party összes >

Bónusz Fesztivál!

Közeleg az év legnagyobb hazai ’indoor’ fesztiválja! A Bónusz Feszt programfüzetét letölthetitek, lapozgathatjátok és minden részletet megnézhettek benne! www.bonuszfesztival.hu/2014/programfuzet

B My Lake 0. nap - Danny Tenaglia

Igen a hír igaz, minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa egész estés szettel készül a B.my.Lake Fesztivál nulladik napjára!

Global Undergorund terápia Budapesten

Globalizáció. Dave Seaman esetében valóban megállja a helyet a mondás: nem lesz szükséges bő lére ereszteni a dolgok mikéntjét.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: