FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Megszűnt a QUART

2014-06-11 08:03:15
Magazin
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Hivatalos BÚCSÚ közleménnyel mondott fel az Origo-hoz tartozó Quart zenei online magazin vezető gárdája.

 

"BÚCSÚ

A Quart.hu-t Nádori Péter alapította 2006-ban, és hat éve, 2008 júniusában került át az Indextől az Origóhoz. Mindkettőnk írt oda már azelőtt is, de gyakorlatilag innentől kezdve szerkesztettük ketten, és ebben még felsorolhatatlanul sokan segítettek bennünket, akiknek nagyon hálásak voltunk és vagyunk. Amellett, hogy nem egyszer zenészeket és rajongókat bántottunk meg az írásainkkal, szeretnénk azt hinni, hogy nemcsak erről fognak emlékezni a Quart most lezáruló korszakára, hanem voltak sokan, akikkel sikerült megismertettünk és megszerettettünk különféle zenéket, netán szélesítettük a látókörét, esetleg még olyan magyar előadók is akadnak, akiknek valamiben segíteni tudtunk. Megtapasztaltuk azt is, hogy a zenei újságírás manapság (is) jobbára szélmalomharc, Magyarországon különösen, de nem panaszként mondjuk, mert mindezekkel együtt szerettük csinálni. Voltak vitáink és nézetkülönbségeink az Origo mindenkori szerkesztőivel, de mégis mindig sikerült kialakítanunk egy olyan együttműködést, ami mindenkinek megfelelt. Jelen körülmények között már nem érezzük úgy, hogy volna kedvünk vagy erőnk folytatni, ezért a saját döntésünkből távozunk, és nem vagyunk vidámak.

Köszönjük, hogy olvastatok bennünket.

Inkei Bence
Rónai András"

 

Rónai András egyébként egy blogjbejegyzéssel egészítette ki az eseményt, "Lázár János, a Quart és én (a felmondásom mellé, személyes)" címmel. Érdemes elolvasni:

http://unheimlich.tumblr.com/post/88370329278/lazar-janos-a-quart-es-en-a-felmondasom-melle

Tetszett? olvasd el ezeket is: Magazin összes >

Kincses and Gabriel B - Libra (Feel Your Love)

Kincses és Gabriel B nyári sláger.

Youtube-on az új Plastikman album

Richie Hawtin aka Plastikman legfrissebb albuma ingyenesen hallgatható youtube csatornáján. "Jófejség" lvl9999!

Új Plastikman album

Új Richie Hawtin alias Plastikman album a láthatáron! A minap dobott ki a kanadai művész egy kis előzetest a készülő anyagról.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: