FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

MDJ News

Meridian & Vidoven, nemzetközi sikerek

2014-03-27 06:29:54
Magyar Dj
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Magyar és svéd kooperáció eredményeként született meg az idei év első és egyben egyik legmeghatározóbb magyar vonatkozású trance export terméke, a Trying.

 

 

Február 10-én látott napvilágot a Trying címet viselő egyszámos kislemez két magyar producer - Meridian és Vidoven -, valamint egy svéd énekesnő Lina Sanden közreműködésének köszönhetően. A stílus meghatározó kiadóinak nemzetiségét ismerve meglepő, hogy nem holland, hanem egy angol székhelyű kiadó, az Infrasonic Music vette gondozásába a kiadványt. A labelnél már számos  zenéje jelent meg Meridiannak olyan előadók mellett, mint Solis & Sean Truby, John O’Callaghan, Mike Shiver vagy az ugyancsak magyar Sunny Lax. A zene mind hangulatában, mind hangszerelésében a trance progresszívebb irányvonalát képviseli. Továbbá Lina Sanden vokálja, valamint annak kiegyensúlyozott és érett témája is ezt a hangulatot támogatja, borzolja a végletekig.

 

 

A track megjelenése után nem egészen egy hét alatt a Beatport Trance top 100-as eladási listáján a 16. helyig kúszott fel. A top20-ban felgyülemlő nemzetközi sztárproducereket és sztárkiadókat figyelembe véve ez nagyon szép eredmény. Emellett olyan DJ-k játszották már a zenét világszerte, mint Markus Schulz, Giuseppe Ottaviani, Gareth Emery, Judge Jules vagy a magyar partiarcok nagy kedvence Max Graham.

 

“Nagyon reménykedtünk, hogy a top100-ba bekerülünk és valahol legbelül kicsit számítottunk is erre sikerre, de amikor  azt láttuk, hogy napról napra 10-20 helyeket ugrál felfelé a zene a listán, akkor ledöbbentünk.” – nyilatkozta Meridian a sikerről. Valamint a következőket fűzte hozzá: “Siker ide vagy oda, nem lazsálunk és már készítjük a következő trackeket és remixeket a kiadóknak, mivel számos felkérésnek kell eleget tennünk az elkövetkező hónapokban.”

 

 

Linkek:

ITT tudjátok megvásárolni a zenét - http://btprt.dj/1jfcXiq

Meridian facebook

Meridian soundcloud

Vidoven facebook

Lina Sanden facebook

Infrasonic Recordings web

 

Tetszett? olvasd el ezeket is: Magyar Dj összes >

17 év után újra Liquid Limbs nagylemez

Az 1992-ben alakult hazai techno-house úttörő formáció a Liquid Limbs új albummal jelentkezett "Teknikum777" címmel, mely májusban látott napvilágot.

Hallgassátok Hot X idei Hyperes mixét

HOT X idei HYPERSPACE-en rögzített DJ szettje, már elérhető a soundcloud csatornáján !

Magyar sikerek Dél-Amerikában is

Bequest (Meggyesi Norbert) legutóbbi szép sikereket elérő ’Scraper’ EP-je után április végén érkezett meg új kislemeze, a ’Dirty Floor’!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: