FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Moti Brothers album a láthatáron

2014-04-15 09:11:05
Magyar Dj
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Április 20-án Jelenik meg a “Moti testvérek” új albuma a kanadai Readymix Records gondozásában, mely mp3 és CD és formátumban is megvásárolható lesz.

 

 

A Moti Brothers duó tíz éve verbuválódott egy testvérpárból. A 2011-es debütáló Made In Hungary albumuk után három év elteltével előrukkoltak az anyag folytatásával a Made In Hungary Vol. 2-vel. A három évvel ezelőtt megjelenő első lemez a Ready Mix Records eladási listájának csúcsára tört, és most sem más a cél. Asrácok több mint egy évig dolgoztak a nagylemezen, mely április 20-tól lesz elérhető ismételten a Readymix kiadónál. A kiadvány 10 deep-house felvételt tartalmaz, melynek egyik kiemelkedő trackjére a Sunlightra, a Madách Színház egyik színésznője, Trecskó Zsófia énekelt. A zenéket húzós basszusok és egekig repítő dallamok jellemzik. A hivatalos megjelenést számos remix kiadvány követi majd a nyárig. Mindemellett a trackek bármelyike tökéletesen helyt áll egy warm-up szettben, vagy a forró nyári fesztiválok napfelkeltéjében egyaránt.

 

 

A srácok egyébként már rendelkeznek kiadvánnyal az I Records és a Kommunity kiadóknál is, de két évvel ezelőtt útjára indították saját kiadójukat, az Itom Records-ot is. Az Itom immáron az 52. megjelenésével büszkélkedhet olyan előadók közreműködésével, mint a külföldi Sebastian Davidson, Babak Shayan, Miguel Garji, Deep Spelle, Addex. Qmusse; vagy éppen a magyar élvonalból Dandy aka Peter Makto and Gregory S, Marco Grandi aka Madox, Forteba és persze a Moti Brothers.

 

Linkek:

https://www.facebook.com/motibro

http://soundcloud.com/moti-brothers

Tetszett? olvasd el ezeket is: Magyar Dj összes >

17 év után újra Liquid Limbs nagylemez

Az 1992-ben alakult hazai techno-house úttörő formáció a Liquid Limbs új albummal jelentkezett "Teknikum777" címmel, mely májusban látott napvilágot.

Hallgassátok Hot X idei Hyperes mixét

HOT X idei HYPERSPACE-en rögzített DJ szettje, már elérhető a soundcloud csatornáján !

Magyar sikerek Dél-Amerikában is

Bequest (Meggyesi Norbert) legutóbbi szép sikereket elérő ’Scraper’ EP-je után április végén érkezett meg új kislemeze, a ’Dirty Floor’!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: