FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Richie Hawtin, Son-Tec-ket játszik

2014-04-24 21:26:45
Magyar Dj
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Son-Tec 2014 első negyedévében számos kislemezzel rukkol elő, melyekből Richie Hawtin is játszik.Január 27-én jött ki a Saturday Zombies 3 különböző változatban, az olasz Jekos Music-nál. Az Original mix mellé készült egy Chiqito remix, aki az úgynevezett "gangsta house" stílusába értelmezte újra a tracket, illetve készült egy Richie Santana remix, ami egy igazi vérbeli techno lett. Richie egyébként a Pacha (NYC) egyik rendszeres fellépője. Uto Karem legutóbbi athéni Evolution-party mixében is fellelhető a track :

2014-02-15 - Uto Karem @ Evolution Warehouse, Area 19, Athens (Utopolys Radio 027)

[00] Raffaele Rizzi - Active [Deeperfect - DPE 698]
[02] ?
[08] ?
[14] ?
[17] ?
[21] Son Tec - Saturday Zombies (Richie Santana Remix) [Jekos - JEKS 043]
[26] Ant Brooks - Space [Rusted - RSTD 045]
[31] ?
[36] Ben Sims - I Wanna Go Back [Drumcode - DCCD 05]
[43] ?
[48] Alberto Ruiz - Hotel [Deeperfect - DPE 698]
[53] D-Deck - Reside [Agile - 032]
[57] ?

 Február 18-án látott napvilágot egy 4 számos "válogatás" Zoli saját kiadóján a Tilth Musicon, melynek alapítása 2005-re tehető, és számos nagy sikert könyvelt el. Licenszelt zenét az Amnesia Ibiza válogatásokra 2 alkalommal (Mar-T és Davide Squillace mixeire), Global Underground, Godskitchen, Redlite Series, Max Graham dupla cdje stb. Szóval a Tilth Music Limited ezzel a 18. kiadvánnyal indult ismét útjára, feléledve a téli álomból amely majd 3 évig tartott, ezért is kapta a "válogatás" a Reborn nevet. A dj support igen hosszú és masszív: Paco Osuna,Jesus Soblechero,Reelow,Sacha Cassar,Samu Rodriguez,A++,Glico,Max Demand,Koko,Dan Noel,Jose Cabello,Bimas,Simone Liberali,Astronivo,Variond,Medu,ImAman,
Massimo Cassini,Proudly People,Saso Recyd,Peppelino,Matt Sassari,Gaga,Diwex,Smoke Sykes,Figueroa & Obando,Bollen & Fichtner,Gustavho Bacilo,Nima Gorji és sokan mások.Március 5-én jelent meg a Rock the house, 3 számos EP Sabb, SK Supreme nevű kiadóján. Aki ott volt a New DTD House Opening buliján a 3 ból 2 tracket elcsíphetett, ugyanis itt került először bemutatásra a lemez. Többek között James Zabiela, Pirupa kedvencei közé került a megjelenés.

Március 6-án jelent meg a német Autark kiadó 40. kiadványa 10 különböző zenével, köztük a "Let the bass" amit szintén sokan megkedveltek. Richie Hawtin 20 Years Fuse partiján is pörgette a dalt Brüsszelben!
Kedvelték még : Kai Limberger, Someone Else, Gianluca Caldarelli, Kenny Brian, Noah Pred, illetve jó néhány újgenerációs német dj, producer és rádiós személyiség.

Láthatjuk tehát, hogy Son-Tec nem üldögél a babérjain, hanem gőzerővel dolgozik 2014-ben is!

http://www.beatport.com/artist/son-tec/24717
http://www.soundcloud.com/son-tec
http://www.facebook.com/snakesedrick

Tetszett? olvasd el ezeket is: Magyar Dj összes >

17 év után újra Liquid Limbs nagylemez

Az 1992-ben alakult hazai techno-house úttörő formáció a Liquid Limbs új albummal jelentkezett "Teknikum777" címmel, mely májusban látott napvilágot.

Hallgassátok Hot X idei Hyperes mixét

HOT X idei HYPERSPACE-en rögzített DJ szettje, már elérhető a soundcloud csatornáján !

Magyar sikerek Dél-Amerikában is

Bequest (Meggyesi Norbert) legutóbbi szép sikereket elérő ’Scraper’ EP-je után április végén érkezett meg új kislemeze, a ’Dirty Floor’!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: