FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

MDJ NEWS

Sam Paganini Új album!

2014-09-30 19:52:27
Külfüldi Dj
Sam Paganini
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Satellite [Drumcode]

 

Ahogy már nyáron megszellőztették, szeptember 15-én debütáló albumával jelentkezett a techno fenomén a legendás Drumcode label-en!

Aki ismeri az olasz DJ és producert, az pontosan tudja, hogy sorra halmozza a jobbnál-jobb release-eket az elmúlt években. Gondoljunk csak a Plus8, a Cocoon, vagy a korábbi Drumcode megjelenésekre, hogy csak a legnagyobbakat említsük! A ’Chocolate’-t még időnk sem volt megunni, de máris itt a tucatnyi remek új felvétel!

 

A 12 számos albumon helyet kaptak a finomabb, mélyebb darabok is, de ezek is kivállóan illeszkednek az album ívéhez. Azt már akkor sejtettük, mikor megjelent, hogy 1-2 nóta biztosan tarolni fog az albumról, de hogy ilyen gyorsan, azt még maga az „apuka” sem sejthette! Az ’Another Chance’ és a ’Rave’ szerzemények már most ostromolják a Beatport techno chartot, de erre nagy eséllyel pályázik a ’Down’ is.

 

A support listát felesleges lenne felsorolni, hiszen aki csak számít ezen a vonalon, az mindenki pörgeti az új album valamelyik remekművét. A szexi, sötét, és hipnotikus groove-okkal megtűzdelt album igazi kincs lesz a techno fun-ok körében hosszú ideig!

 

szerző: Shabaam

 

Tetszett? olvasd el ezeket is: Külfüldi Dj összes >

Joris Voorn Új album Novemberben!

A holland e-zenei fenomén Joris Voorn 3. studio albumával rukkol elő még az idén! A november 17-re datált ’Nobody Knows’ címet viselő album megjelenést részleteiben is elemezgetjük majd… Egyenlőre álljon itt a tracklista és a nyers adatok:

Ibiza DJ Awards győztesek!

A nyertesek listájának leközlésén túl, mi néhány olyan dologra hívnánk fel a figyelmet, melyre valóban érdemes lesz fókuszálni és némi kritikát is megfogalmazunk…

Egy magyar DJ Ibizán tanulhat

A magyar döntővel folytatódik a világ legnagyobb DJ tehetségkutatója.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: