FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Sound Of Cream OPEN AIR!

2014-06-05 06:49:25
Party
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Június 13-án érkezik a nyári szezon első Sound of Cream partyja - open air változatban. A Sound of Cream újra két olyan külföldi dj/producert lát vendégül, akik még nem jártak Magyarországon: Alexander Popov és Beat Service!


Alexander Popov

Az orosz trance producer és hangzása most érett be igazán: Alexander Popov legutóbbi albuma, a Personal Way osztatlan sikert aratott a rajongók körében. A lemezen olyan producerekkel dolgozott együtt, mint Dash Berlin, Ruben de Ronde, Eximinds, Feel, LTN, illetve dalszerzők-énekesek, mint Jonathan Mendelsohn, Susana, Jan Johnson és Kyler England.

Itt az ideje, hogy a Sound of Cream közönségének is letegye a névjegyét. Kíváncsian várjuk!


Beat Service

Beat Service az az egyszerre ütemes és egyszerre fülbemászó dallamos zenét készítő dj/producer, akinek dalai már 3 éve izzítják a Beatport Trance Top 100 első 10 helyét, mint pl. "Not This Time", Fortuna", "Outsider", "Charged", "Solo", "Cut and Run", "Impulse", "Mars" és a "But I Did". Zenéit szinte az összes előadó támogatja, Armin van Buuen, Tiesto, Ferry Corsten, Above and Beyond és Markus Schulz.

Ezt a tényt csak erősíti, hogy Beat Service kezei által kerültek ki a legnagyobb remix slágerek a legnagyobb kiadóktól az Anjuna, Enhanced, Black Hole és az Armada gondozásában.

FACEBOOK EVENT

Tetszett? olvasd el ezeket is: Party összes >

Bónusz Fesztivál!

Közeleg az év legnagyobb hazai ’indoor’ fesztiválja! A Bónusz Feszt programfüzetét letölthetitek, lapozgathatjátok és minden részletet megnézhettek benne! www.bonuszfesztival.hu/2014/programfuzet

B My Lake 0. nap - Danny Tenaglia

Igen a hír igaz, minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa egész estés szettel készül a B.my.Lake Fesztivál nulladik napjára!

Global Undergorund terápia Budapesten

Globalizáció. Dave Seaman esetében valóban megállja a helyet a mondás: nem lesz szükséges bő lére ereszteni a dolgok mikéntjét.
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: