FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Új New Level Empire dal és klip

2014-04-22 15:13:30
Magyar Dj
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Elkészült DJ Newl együttesének (New Level Empire) vadonatúj, Wanna Get Over című dala, melyhez a zenekar tavasszal egy Petőfi Csarnokban adott koncertjükön forgatott fergeteges, fesztivál hangulatú videoklipet.

 

 

 

Az új szerzemény méltó folytatása a The LastOne című daluknak, mely az őszi megjelenés pillanatától kezdve óriási siker volt, a nagyobb hazai rádiók és zenei televíziók azonnal kiemelt rotációba helyezték, majd év elején „A Dal" című műsornak köszönhetően a banda országos népszerűségre tett szert és hetekig a digitális letöltési listák élén szerepelt.

A „WANNA GET OVER" LÜKTETÉSE FELPÖRGET, A SZÖVEGE SZÍVEN SZÚR, MAGÁVAL SODRÓ HANGULATA PEDIG EXTÁZISBA TORKOLLIK.

 

És ha ez még nem lenne elég, a dalhoz Gerócs Balázs rendezésében olyan vagány klipet készítettek a srácok, amely a világ bármely pontján megállná a helyét. Az emelkedett, pörgős és egyben szenvedélyes videó tökéletes előfutára a nyári party időszaknak, így a zenekar bízik abban, hogy igazi nyári sláger lesz. A vokálos, modern dance stíluson nyugvó New Level Empire liveactformáció, mely 2013 őszén állt össze. Hangszeres megoldásokkal, így gitárral, billentyűvel és elektromos dobbal hivatott életre kelteni az elektronikus zenét. A zenekar alapítója és dobosa, az underground és mainstream techno dj; Nyújtó Sándor „Newl", és billentyűse, a főleg poppalettán tevékenykedő, dalszerzőként dolgozó; Krajczár Péter mellett az egyedi stílust képviselő underground dj; Mayer Petra „Shizuka" pörög a dj pult mögött, akit a Petőfi rádió lemezlovasnőjeként ismerhetett meg a közönség.

Tetszett? olvasd el ezeket is: Magyar Dj összes >

17 év után újra Liquid Limbs nagylemez

Az 1992-ben alakult hazai techno-house úttörő formáció a Liquid Limbs új albummal jelentkezett "Teknikum777" címmel, mely májusban látott napvilágot.

Hallgassátok Hot X idei Hyperes mixét

HOT X idei HYPERSPACE-en rögzített DJ szettje, már elérhető a soundcloud csatornáján !

Magyar sikerek Dél-Amerikában is

Bequest (Meggyesi Norbert) legutóbbi szép sikereket elérő ’Scraper’ EP-je után április végén érkezett meg új kislemeze, a ’Dirty Floor’!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: