FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

MDJ NEWS

Új Steve Lawler single!

2014-03-19 08:11:00
Külfüldi Dj
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

A 2013-ban megjelent legutóbbi himnuszokat (‘Avaida, The Organ Track’) követően új single kiadvánnyal örvendezteti meg rajongóit Steve Lawler.


A 'Do Ya' címre hallgató megjelenés egyértelműen a nyári szezonra fog beérni és valójában arra is hangolta a mester. A laza kis electro-house track minden bizonnyal a 2014-es ibizai himnuszok sorát fogja tarkítani. Steve Lawler egyébként elmondta, hogy az elmúlt évben az old school hangzás újrahasznosításával kísérletezett. "Annyira beleéltem magam a régi house és acid house hangzásba, hogy korábbi felvételeimet is újra editáltam és átdolgoztam. A house zene eddigi történelme ismét nagy inspirációt nyújtott nekem és ennek segítségével ismét egyértelművé vált számomra, hogy miről szól a house zene. A 'Do Ya' ennek köszönhetően született meg." Steve Lawler tehát ebben az évben a vokális, könnyed percussion és basszusok menetek mentén operáló, igazi house hangzás mellett teszi le voksát. A 'Do Ya' megjelenése digitális és vinyl formátumban is elérhető lesz. Eme utóbbi limitált példányszámban, az eredeti és instrumentális verziók mellett Hot Since 82 és Patrick Topping remixeivel lesz megspékelve. A digitális megjelenést Bunte Blummer remixével egészítik ki.

Steve Lawler március 12-én (digital) és március 24-én (vinyl) megjelenő kiadványa tehát alátámasztja az MDJ által az elmúlt évben megpendített jóslatot, miszerint 2014 a house visszatérése lesz.

https://soundcloud.com/steve-lawler/steve-lawler-do-ya-original

Steve Lawler – ‘Do Ya’ Vinyl megjelenés:

Side A:
Steve Lawler - Do Ya (Original)
Steve Lawler - Do Ya (Instrumental)

Side B:
Steve Lawler - Do Ya (Hot Since 82 Remix)
Steve Lawler - Do Ya (Patrick Topping Remix)

Digitális megjelenés:
Steve Lawler - Do Ya (Original)
Steve Lawler - Do Ya (Instrumental)
Steve Lawler - Do Ya (Hot Since 82 Remix)
Steve Lawler - Do Ya (Patrick Topping Remix)
Steve Lawler - Do Ya (Bunte Bummler Remix)

Tetszett? olvasd el ezeket is: Külfüldi Dj összes >

Joris Voorn Új album Novemberben!

A holland e-zenei fenomén Joris Voorn 3. studio albumával rukkol elő még az idén! A november 17-re datált ’Nobody Knows’ címet viselő album megjelenést részleteiben is elemezgetjük majd… Egyenlőre álljon itt a tracklista és a nyers adatok:

Ibiza DJ Awards győztesek!

A nyertesek listájának leközlésén túl, mi néhány olyan dologra hívnánk fel a figyelmet, melyre valóban érdemes lesz fókuszálni és némi kritikát is megfogalmazunk…

Sam Paganini Új album!

Sam Paganini Új album! Satellite [Drumcode] Ahogy már nyáron megszellőztették, szeptember 15-én debütáló albumával jelentkezett a techno fenomén a legendás Drumcode label-en!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: