FRESH
2014.03.20. Elindult a www.mdj.hu teszt verziója! Full verzió a napokban.
?
fb gplus yt
FRISS MAGAZIN

Egy magyar DJ Ibizán tanulhat

2014-04-11 08:53:43
Külfüldi Dj
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel:

Budapest, 2014. március 10. – A hazai fesztiválokról is ismert világhírű producerek, Pete Tong és Carl Cox  veszik pártfogásukba a burn Residency DJ tehetségkutató versenyzőit Ibizán. Arról, hogy Magyarországot ki fogja képviselni a legendás party szigeten, április 19-én döntenek Budapesten.


Lezárult a burn energiaital nemzetközi DJ tehetségkutató versenyének jelentkezési szakasza. A magyar zsűri 175 hazai indulóból választotta ki azt az öt fiatal tehetséget, akik Budapesten élőben mérkőznek meg egymással a továbbjutásért.  A döntő nyertese Ibizára repül egy kéthetes táborba, ahol csatlakozik a külföldi versenyzőkhöz. A táborban világsztár DJ-k, neves hangtechnikusok, zenei producerek és klub tulajdonosok tanítják a versenyzőket. A nemzetközi mezőny három legjobban szereplő versenyzője egy-egy rezidensi pozíciót kap Ibiza legnevesebb klubjaiban. A legkiemelkedőbb résztvevő pedig egy 100 000 euró értékű DJ szerződéssel is gazdagodik.

 

A magyar döntőt április 19-én egy zártkörű eseményen rendezik meg Budapesten. A szakmai zsűriben Bozóki János a Magyar DJ magazin főszerkesztője, Jay Lumen DJ és producer, Kis Ákos a Deadcode alapítója és Salamon Gergely, a burn energiaital zenei menedzsere foglal helyet. Az öt döntős kiválasztasakor szempont volt többek között a zeneválasztás, a kreativitás, az alkotási technika, valamint a versenyzőkről az interneten fellelhető nyilvános hírek, információk, amelyek a versenyzők személyiségéről árulkodnak.  Ezek alapján végül  Max Demand, Mira Joo, Chris Drifter, Vinster és Sarah Eve mutathatja meg magát a hazai döntőn a zsűrinek.

 

A magyar döntő után a győztes repül Ibizára, hogy képviselje Magyarországot a verseny további szakaszaiban és ezzel megkapja az esélyt, hogy tagja lehessen a jövő DJ generációjának.

 

Tetszett? olvasd el ezeket is: Külfüldi Dj összes >

Joris Voorn Új album Novemberben!

A holland e-zenei fenomén Joris Voorn 3. studio albumával rukkol elő még az idén! A november 17-re datált ’Nobody Knows’ címet viselő album megjelenést részleteiben is elemezgetjük majd… Egyenlőre álljon itt a tracklista és a nyers adatok:

Ibiza DJ Awards győztesek!

A nyertesek listájának leközlésén túl, mi néhány olyan dologra hívnánk fel a figyelmet, melyre valóban érdemes lesz fókuszálni és némi kritikát is megfogalmazunk…

Sam Paganini Új album!

Sam Paganini Új album! Satellite [Drumcode] Ahogy már nyáron megszellőztették, szeptember 15-én debütáló albumával jelentkezett a techno fenomén a legendás Drumcode label-en!
Tetszik? Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel: